» E-mail reacties

» Nieuws

» Contact
» Bouw Red Special

» Red Special onderdelen

» Treble boosters
» Instrumenten

» Haal en breng service

» Wachten op reparaties
» Gitaar reparaties

» Versterker reparaties

» Gitaar modificaties
Tevredenheid garantie


Bij Gitaar in Tune hoef je service werkzaamheden niet vooruit te betalen. Je betaald de geleverde service pas als je volledig tevreden bent wanneer je het instrument weer ophaalt. Ben je niet 100% tevreden, dan zal ik alsnog kijken hoe de geleverde service verbeterd kan worden.
Express Services


Zit je omhoog met een spoedreparatie dan zal Gitaar in Tune waar mogelijk alles in zijn werk stellen om de reparatie urgent en met voorrang uit te voeren. Als hiervoor na overleg s nachts of in het weekend doorgewerkt moet worden is dat geen probleem.

Afspraak buiten kantooruren


Gitaar in Tune biedt het gemak om  door de weeks overdag, in de avond, of in het weekend op afspraak langs te komen. Hierdoor hoef je geen vrij te nemen van je werk en kan een afspraak gepland worden op een tijdstip dat je goed past.
Eerlijke en open communicatie


Bij Gitaar in Tune zal je altijd een duidelijk en eerlijk advies krijgen.
En mocht ik om een bepaalde reden een klus niet op kunnen pakken, dan laat ik je dat gewoon vooraf weten.
We kunnen dan samen uitzoeken wie de klus wel voor je zou kunnen uitvoeren.
Gratis advies via telefoon en mail


Zit je met een probleem maar je komt er niet uit? Gitaar in Tune geeft je per e-mail en via de telefoon telefoon gratis advies.

Hopelijk kan je zo snel op weg geholpen worden om het probleem zelf op te lossen.
Klaar terwijl je wacht service?


Indien het om kleine maar ook grotere reparaties of afstellingen gaat, kan in overleg afgesproken worden of het mogelijk is om op de reparatie of afstelling te wachten. Even de benen strekken, door de polder kanoen of fietsen en daarna de gitaar weer meenemen. Of gewoon wachten met een lekkere bak koffie of een biertje.
Kennis van snaarinstrumenten en electronica onder een dak

Gitaar in Tune heeft naast verstand van het afstellen, onderhouden en modificeren van snaarinstrumenten ook elektronica kennis in huis, waardoor veel voorkomende reparaties aan versterkers en effecten door Gitaar in Tune kunnen worden uitgevoerd.
Ook de ouderwetse buizentechniek is bekend zodat de nog steeds veel toegepaste buizenversterkers ook door Gitaar in Tune onderhanden genomen kunnen worden.


Uitstekende prijs / profesionaliteit verhouding

Gitaar in Tune is een eenmanszaak waar de muzikant nog hoog in het vaandel staat. De activiteiten zijn gedreven door de passie voor snaarinstrumenten, versterkers en effecten en de motivatie om iedere muzikant blij te maken met de geleverde services en goede gebruikte instrumenten. Professionaliteit en flexibiliteit worden gecombineerd met een betaalbare prijs, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit.
Studenten korting


De jeugd heeft de toekomst maar niet altijd de grootste beurs. Gitaar in Tune geeft op alle services en reparaties aan de schoolgaande of studerende jeugd een leuke studenten korting. Zo komt een goed afgestelde gitaar ook binnen het bereik van de startende gitaristen met een krappe beurs.
No Cure, No pay


Niets is vervelender als je een product voor reparatie wegbrengt en reparatie niet mogelijk blijkt, dat je dan ook nog kosten moet betalen.
Daarom werk ik op basis van no cure no pay. Mocht een reparatie niet uitgevoerd kunnen worden of te duur blijken dan betaal je geen kosten, tenzij we dit van te voren anders met elkaar hebben afgesproken.

(Bas) Gitaren, versterkers, effecten - Vlist, Zuid Holland. T 00 31 (0)6 230 26 772
Gitaar in Tune
Haal meer muziek uit je instrumenten
Afstellen, reparaties, in- verkoop
  To legal statement 
Bezoek op afspraak - Vlist, Zuid Holland
Telefoon 06 - 230 26 772
Website design / copyright 2018 "Gitaar in Tune" 
Heb je vragen?
Gitaar in Tune staat ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer 67167888


Stuur een e-mail of bel gerust
Gitaar in Tune