» E-mail reacties

» Nieuws

» Contact
» Bouw Red Special

» Red Special onderdelen

» Treble boosters
» Instrumenten

» Haal en breng service

» Wachten op reparaties
» Gitaar reparaties

» Versterker reparaties

» Gitaar modificaties
Introductie, missie, visie en werkplaats Gitaar in Tune
Gitaar in Tune is ooit als hobby gestart. Als gevolg van de vele enthousiaste reacties ben ik uitgegroeid tot een eenmanszaak welke het doel heeft om professionele afstel en reparatie services en goede (gebruikte) instrumenten aan te bieden aan de collega muzikant. En dat samen met een eerlijk en betrouwbaar advies. Ik ben al jaren groot fan van de gitaar en alles wat daar mee te maken heeft.
Missie Gitaar in Tune
Gitaar in Tune wil samen met muzikanten het maximale resultaat uit snaarinstrumenten en bijbehorende randapparatuur halen en optimaal speelcomfort realiseren.

Omdat een snaarinstrument en de benodigde apparatuur om “de optimale sound” te creëren uniek zijn, staat de wens en persoonlijke verwachtingen van iedere muzikant altijd centraal.                            

Ambitie van Gitaar in Tune is door de liefhebberij voor muziek gedreven en alleen een tevreden muzikant is goed genoeg. De services van Gitaar in Tune zijn deskundig, eerlijk, betaalbaar en professioneel.
Muzikanten willen een optimaal spelend snaarinstrument en samen met de randapparatuur zoals effecten en versterkers, dé klank realiseren, die het beste in de muzikant naar boven haalt. Alleen zo kan creativiteit en muzikaliteit optimaal tot zijn recht komen.

Muziek is gevoel en gevoel kan je het beste overbrengen als het snaarinstrument en de randapparatuur precies bij je passen. Door snaarinstrumenten optimaal af te stellen en te onderhouden wordt bespeelbaarheid geoptimaliseerd, klank verbeterd en een zorg weggenomen. Het afstellen en customizen van snaarinstrumenten is precisiewerk en Gitaar in Tune voert dit uit met passie en aandacht.

Omdat het snaarinstrument slechts een onderdeel is van de muzikale keten biedt Gitaar in Tune meer dan services aan snaarinstrumenten. Een optimale sound wordt alleen verkregen in combinatie met de juiste randapparatuur zoals, kabels, versterkers en effecten.

Gitaar in Tune biedt daarom ook services aan voor gitaarversterkers en gitaareffecten en heeft de kennis in huis voor de hele muzikale keten.

En mocht je niet in staat zijn om je snaarinstrument of apparatuur zelf uit te zoeken dan helpt Gitaar in Tune je op weg met advies en een keuze aan goede gebruikte instrumenten.

Als muzikant wil je muziek maken en niet bezig zijn met de techniek om dit mogelijk te maken. Gemak dient de muzikant en de ambitie van Gitaar in Tune is dat iedere muzikant zich zonder zorgen kan focussen op dat waar het werkelijk om gaat;

Gevoel overbrengen met snaarinstrumenten en andere mensen daarvan laten genieten.

Visie Gitaar in Tune
In het bespelen van de gitaar ben ik niet de beste, maar door de combinatie van gitaarspel, technische vaardigheid en elektronica kennis ben ik in staat om snaarinstrumenten en versterkers in optimale conditie (terug) te brengen en te houden.                                   

Door de zelfbouw van Red Special gitaren ben ik in aanraking gekomen met allerlei technieken voor het bewerken van gitaaronderdelen. Zo heb ik goed inzicht gekregen in de problemen tijdens het bouwen en afstellen van een gitaar en mij kunnen ontwikkelen tot profesioneel reparateur van (bas) gitaren, versterkers en effecten. Daarnaast ben ik in opleiding gegaan bij een "gitaar goeroe" om zo alle fijne kneepjes van het vak eigen te maken. Voor vragen, opmerkingen suggesties en ideeën houd ik mij uiteraard altijd aanbevolen.

Ik wens je vele plezierige muzikale uren toe.
René, oprichter Gitaar in Tune
Werkplaats Gitaar in Tune
Vanuit de praktisch en rijk ingerichte werkplaats ben ik in staat om veel voorkomende reparaties aan (bas) gitaren, (buizen) versterkers en (vintage) effecten te verzorgen.

De werkplaats is voorzien van alle noodzakelijke gereedschappen voor het verzorgen van professionele reparaties aan (bas) gitaren en snaarinstrumenten. Daarnaast zijn diverse gereedschappen aanwezig voor de noodzakelijke houtbewerkingen.
                       
De werkplaats is ook ingericht om met de benodigde meetapparatuur reparaties aan elektronica en (buizen) versterkers te verzorgen. Multimeters, oscilloscoop en toongenerator ontbreken hier natuurlijk niet en zorgen ervoor dat de geheimen van de elektronica inzichtelijk gemaakt kunnen worden.

Al met al een fijne werkplek waar met passie aan je instrument gewerkt zal worden en ik er alles aan zal doen om je instrument of apparatuur weer in optimale conditie terug te brengen.
      
(Bas) Gitaren, versterkers, effecten - Vlist, Zuid Holland. T 00 31 (0)6 230 26 772
Gitaar in Tune
Haal meer muziek uit je instrumenten
Afstellen, reparaties, in- verkoop
·  To legal statement  ·
Bezoek op afspraak - Vlist, Zuid Holland
Telefoon 06 - 230 26 772
Website design / copyright © 2018 "Gitaar in Tune" 
Heb je vragen?
Gitaar in Tune staat ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer 67167888


Stuur een e-mail of bel gerust
Gitaar in Tune