» E-mail reacties

» Nieuws

» Contact
» Bouw Red Special

» Red Special onderdelen

» Treble boosters
» Instrumenten

» Haal en breng service

» Wachten op reparaties
» Gitaar reparaties

» Versterker reparaties

» Gitaar modificaties
Nieuwsberichten
01/11/2016 - Gitaar in Tune is een zelfstandige parttime onderneming geworden
Gitaar in Tune is een eenmanszaak geworden en officieel ingeschreven bij de KvK. Hierbij hoort uiteraard een vernieuwd logo en een verfrissende website.
                             
Ik kan me nu echt gaan inzetten om je van dienst te zijn met een breed scala aan services. De vernieuwde website geeft een overzicht waar Gitaar in Tune voor staat en hoe ik je in de toekomst van dienst zal zijn.         

Ik zie uit naar je aanvragen en zal me inzetten om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.
                      
13/11/2016 - Gitaar in Tune neemt deel aan de RoHa gitarenbeurs Wijk aan Zee
Op 13 november vond de eerste editie van de RoHa gitarenbeurs in wijk aan Zee plaats. Een gezellige beurs waar volop gitaarplezier te beleven viel. Op de stand van gitaar in Tune konden gitaristen kennis maken met de diensten van Gitaar in Tune en op een aantal gemodificeerde Brian May gitaren de Brian May sound uitgebreid testen.
Een impressie van de druk bezochte beurs
 
18/09/2017 - Dallas Range Master Treble booster nu leverbaar
Zoek je een goede treble booster? Gitaar en Tune bouwt nu ook kopieen van de Dallas Rangemaster Treble Booster. Er zijn twee uitvoeringen leverbaar, batterij gevoed of een uitvoering met adapter aansluiting en LED. Specials op verzoek zijn ook mogelijk zoals bijvoorbeeld een draagband treble booster uitvoering.
 
30/01/2018 - Onderdelen voor upgrade van je Brian May Signature of Burns Red Special
Bij Gitaar in Tune kan je nu ook terecht voor een complete set aan onderdelen voor upgrade van je Red Special.  Zo kan je de Red Special geheel naar eigen wens upgraden. Veel van de onderdelen kan je eenvoudig zelf monteren, maar ik kan ze ook voor je op de gitaar aanbrengen.
 
06/02/2018 - Gitaar in Tune is nu ook bereikbaar via Whattsapp
Wil je op een gemakkelijke manier contact zoeken of foto's, video's en MP3 bestanden doorsturen, dan kan je voortaan ook eenvoudig een app sturen naar 06 230 26 772.
20/02/2018 - Introductie Dallas Range Master STRAP Treble booster
Een STRAP Treble booster die je aan je gitaar draagband kan monteren biedt grote voordelen. Gitaar en Tune heeft een zeer compacte en super lichte STRAP Dallas Rangemaster Treble Booster ontworpen die nu leverbaar is. 
01/05/2018 - Gitaar in Tune gaat verhuizen
Medio juli gaat Gitaar in Tune verhuizen naar een nieuwe locatie in Vlist Zuid Holland. De huidige werkplaats is te klein geworden voor alle reparatie werkzaamheden en vanuit de nieuwe grotere werkplaats inclusief een kleine showroom zal ik iedereen nog beter van dienst kunnen zijn. Vanuit een prachtige locatie zal ik de werkzaamheden voortzetten.
Nieuwe services
Omdat de ruimte dit gaat toelaten ga ik o.a. de mogelijkheid bieden voor het wachten op reparaties. Ook voor reparaties die wat langer duren bied ik je de mogelijk om bijvoorbeeld met een leenfiets heerlijk in de prachtige polders te gaan fietsen of met een bootje het water op te gaan. Of in de showroom gewoon lekker op wat gitaren gaan spelen, een boek lezen of muziek luisteren. Vooraf zullen we altijd eerst bespreken of het wachten op een reparatie reŽel en haalbaar is.

 
Website update
In juli zal een update van de website gelanceerd worden waar alle nieuwe services die ik ga bieden op zullen staan. En ook een overzicht van diverse vaak voorkomende producten en accessoires die ik je kan gaan leveren.

Nieuwsbrief definitieve planning
Met een digitale nieuwsbrief zal ik iedereen informeren zodra de verhuizing gereed is en afspraken gemaakt kunnen worden op de nieuwe locatie in Vlist.
15/07/2018 - Gitaar in Tune is bijna weer up en running
Na een intensieve verhuizing kan bijna weer gestart worden met reparaties. Vanaf begin augustus kunnen weer afspraken gepland worden en kan ik je vanuit de vernieuwde werkplaatst en locatie weer volledig van dienst zijn. Iedereen die op de wachtlijst staat zal binnenkort een uitnodiging ontvangen om een afspraak te maken. Bedankt voor jullie geduld.

Ik zie iedereen graag weer in Vlist.
26/08/2018 - Werkplaats is weer up en running
Inmiddels is de werkplaats weer up en running en kunnen weer afspraken gepland worden. Klanten die op de wachtlijst staan zal ik benaderen om een afspraak in te plannen. De showroom zal nog even op zich laten wachten maar zodra deze ook klaar is laat ik het via de website weten.

Tot binnenkort.
20/10/2018 - Verkoop van nieuwe muziekinstrumenten is gestart
Naast reparaties van gitaren, versterkers en effecten kan je bij Gitaar in Tune nu ook terecht voor een breed programma aan nieuwe gitaren, versterkers, effecten en accessoires. Gitaar in Tune verkoopt vanaf nu het complete producten pakket van EMP Music en vertegenwoordigd hiermee gerenomeerde merken als Aria, Gomez, Prudencio Saez, Norman, Phoenix, Scarlatti, Kustom, Schultz en Makawao. Of je nu een startergitaar- versterker zoekt, of een professioneel instrument voor gevorderden, Gitaar in Tune levert het.

Het complete programma omvat elektrische-, klassieke- en western (bas)gitaren, ukuleles, (bas) gitaarversterkers, PA systemen, monitoren, Xvive effectpedalen, draadloze systemen en accessoires als snaren, standaards, muziekboeken, DvD's en veel meer.
(Bas) Gitaren, versterkers, effecten - Vlist, Zuid Holland. T 00 31 (0)6 230 26 772
Gitaar in Tune
Haal meer muziek uit je instrumenten
Afstellen, reparaties, in- verkoop
28/01/2019 - Artikel Gitaar in Tune Algemeen Dagblad
Op 28 januari 2019 heeft het Algemeen Dagblad een uitgebreid artikel gepubliceerd over het ontstaan van Gitaar in Tune.

Voor het katern "Op de Zaak" is het Algemeen Dagblad altijd op zoek naar ondernemers met een interessant verhaal en bedrijven die op de een of andere manier iets unieks te bieden hebben. En dit keer werd het dus een artikel over Gitaar in Tune.

De redacteur heeft op een leuke manier beschreven waar Gitaar in Tune als bedrijf voor staat en over de services die geboden worden.

Ben je geÔnteresseerd in het hele artikel? Lees het artikel dan  on-line op de website van het Algemeen Dagblad. Je kunt hier ook de PDF versie van het artikel downloaden.
∑  To legal statement  ∑
Bezoek op afspraak - Vlist, Zuid Holland
Telefoon 06 - 230 26 772
Website design / copyright © 2018 "Gitaar in Tune" 
Heb je vragen?
Gitaar in Tune staat ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer 67167888


Stuur een e-mail of bel gerust
Gitaar in Tune
24/08/2023 - Gitaar in Tune leveriongsprogramma is uitgebreid
Gitaar in Tune kan u no ook van dienst zijn met een groot aantal nieuwe merken waaronder: Salvador, Gomez, Richwood, Phoenix, Nashville, Allparts, Boston, Dophix, EVH, Fender, GRBass, GRGuitar, Harby Pedals USA, HEET Sound Products, HoTone, Koch, Lounsberry Pedals, Mad Professor, NUX, Richwood, SX en Valeton.

Zo kan Gitaar in tune u een nog bredere keuze bieden op het gebied van gitaren, effecten, versterkers, multi-effecten, accessoires en onderdelen.