Specials
Specials zijn speciale gitaren, effecten, versterkers, gadgets, of randapparatuur die je niet zo vaak ziet of opvallen in klank, mogelijkheden of uitvoering. Specials komen niet zo vaak voor maar als ik er een keereen heb dan vind je hieronder een uitgebreid overzicht van het instrument, gadget of apparaat. 
Heb je interesse of wil je reserveren?
Tafelharp uit 1983 in nieuwstaat
Nog in volledig originele staat en als nieuw bied ik een fraaie tafelharp aan gemaakt door Musima Markneukirchen met productie datum 28-6-1983.

Deze fraaie tafelharp, gebouwd in de DDR rond 1987 door de firma Musima, is er een van het uitgebreide type met 49 tonen waaronder 6 akkoorden van 4 snaren en 25 melodiesnaren.
Deze mooie tafelharp is waarschijnlijk nooit bespeeld en bevind zich in nieuwstaat. De tafelharp is compleet met de originele doos waar deze in 1983 in geleverd is. Ook als decoratief instrument is deze tafelharp erg mooi, met een fraai bloemmotief.

De tafelharp is exclusief stemsleutel.
Gaaf als tafelharp maar ook decoratief erg mooi
Gitaar in Tune
Haal meer muziek uit je instrumenten
Gespecialiseerd in (Bas) gitaren, versterkers, vintage effecten en Brian May gitaren
Afstelling, reparatie, ombouw, onderhoud van snaarinstrumenten en versterkers
  To legal statement 
Gitaar in Tune
Bezoek op afspraak
Waddinxveen,  Zuid Holland
Telefoon 06 - 230 26 772
» E-mail reacties

» Nieuws

» Contact
» Bouw Red Special

» Stratocaster ala May

» Washburn ala May
» Vox stijl Deacy amp

» Gitaar in Tune Deacy amp

» Treble booster
» Gitaar reparaties

» Versterker reparaties

» Gitaar modificaties
Website design / copyright 2016 "Gitaar in Tune" 
Heb je vragen?
Gitaar in Tune staat ingeschreven in het Handelsregister met KvK-nummer 67167888


Stuur een e-mail  of bel gerust
Vintage Brian May Red Special kopie fabrikaat Stars
Een vintage Red Special gitaar van het merk Stars welke je niet vaak tegen zal komen. De gitaar heeft een solide mahonie body en een mooie rosewood toets. Met 24 frets heeft de gitaar dezelfde mensuur als de originele Brian May Red Special.

De gitaar is voorzien van Burns Tri Sonic elementen en natuurlijk de 6 schuif schakelaars om alle configuraties in te stellen die Brian May met zijn gitaar gebruikt.

De gitaar is in keurige staat met minimale gebruikerssporen.
Heb je interesse of wil je reserveren?
Belangrijker nog, is uiteraard dat de gitaar perfect speelt en klinkt en je de mogelijkheid biedt om voor een interessante prijs een mooie red Special kopie te gaan bezitten.

Kortom een unieke gitaar waarvan je er niet veel in de wereld zult vinden. Wordt geleverd inclusief een complete afstelbeurt op een set nieuwe snaren. Eventuele customizing van knoppen en schroeven is optioneel uiteraard mogelijk.