Gebruikte instrumenten
Gitaar in Tune biedt goede gebruikte instrumenten aan voor een redelijke prijs. Dit kan bijvoorbeeld een elektrische- akoestische (bas) gitaar zijn, versterker of effect. Het voordeel van een goede gebruikte gitaar is dat je voor minder geld meestal een beter gitaar hebt dan wanneer je een nieuw instrument aanschaft. Ook heb je nagenoeg geen waardevermindering als je de gitaar in de toekomst doorverkoopt. Een gebruikte gitaar is dus ideaal om te starten.

Vaak betaal je ook teveel voor een instrument, bijvoorbeeld omdat de buitenkant zo mooi is. Maar is het dan ook een goed instrument? Speelt een gitaar prettig? De kwaliteit van het hout speelt mee maar vooral de afstelling en elementen bepalen de klank en bespeelbaarheid. En zoek je een gitaar via de online marktplaatsen dan weet je eigenlijk niet goed of je een goed instrument koopt en betaal je vaak weer teveel. Reden nummer een dat veel startende gitaristen afhaken is een niet goed afgestelde en niet prettig spelende gitaar.

Instrumenten en apparatuur zijn altijd volledig gecontroleerd, gereinigd, afgesteld en speelklaar. De gebruikte instrumenten die ik aanbied spelen vele malen beter dan de goedkope starters gitaren welke je tegenwoordig veel kan kopen. En op ieder instrument krijg je een garantie van 30 dagen en 14 dagen inruilgarantie, mocht het instrument toch niet helemaal bij je passen.
Kijk hieronder of ik misschien een interessant gebruikt instrument voor je heb. Instrumenten kunnen in Waddinxveen opgehaald worden zodat je vooraf rustig even kunt uittesten. Verzenden is meestal ook mogelijk. Heb je een ander instrument overcompleet dan mag je ook altijd een ruilvoorstel maken. Ik kijk dan of ik een voorstel kan uitwerken wat voor beidde interessant is. 
Stagg gitaar-, instrument-, patch- en MIDI kabels
Zoek je een prima gitaarkabel, instrumentkabel, patchkabel of MIDI kabel, dan zijn deze Stagg kabels zeker interessant voor je. Nieuw in verpakking voor een leuke prijs. Heb je interesse, laat me dan weten in welke kabels en in welke aantallen.
Heb je interesse of wil je reserveren?
Staat de gitaar, versterker of het effect wat je zoekt er niet bij?

Laat me dan weten wat je zoekt. Ik kijk dan wat ik eventueel voor je op voorraad heb, of ik zoek met je mee en kijk of ik het gewenste instrument voor je kan vinden.
Akoestische (Bas) Gitaren
Versterkers en effecten
Elektrische (bas) gitaren
Stagg GC-1.5
1,5 meter
6,3mm jack
  To legal statement 
Gitaar in Tune
Bezoek op afspraak
Waddinxveen,  Zuid Holland
Telefoon 06 - 230 26 772
» E-mail reacties

» Nieuws

» Contact
» Bouw Red Special

» Stratocaster ala May

» Washburn ala May
» Vox stijl Deacy amp

» Gitaar in Tune Deacy amp

» Treble booster
» Gitaar reparaties

» Versterker reparaties

» Gitaar modificaties
Website design / copyright 2017 "Gitaar in Tune" 
Heb je vragen?
Gitaar in Tune staat ingeschreven in het Handelsregister met KvK-nummer 67167888


Stuur een e-mail of bel gerust
Stagg GC-1.5DL
1,5 meter
Stevige jacks 6,3mm
Stagg GC-3
3meter
6,3mm jack
Stagg MDC-2DL
2 meter
Metalen pluggen
MIDI Kabel
Stagg MDC-3
3 meter
MIDI Kabel
Stagg SPC-03JSJS
3 meter
Sterke jacks stereo 6,3mm
Stagg YC-03/2P1PS
3 meter
Y splitter kabel
Vintage Brian May Red Special kopie fabrikaat Stars
Een vintage Red Special gitaar van het merk Stars welke je niet vaak tegen zal komen. De gitaar heeft een solide mahonie body en een mooie rosewood toets. Met 24 frets heeft de gitaar dezelfde mensuur als de originele Brian May Red Special.

De gitaar is voorzien van Burns Tri Sonic elementen en natuurlijk de 6 schuif schakelaars om alle configuraties in te stellen die Brian May met zijn gitaar gebruikt.

De gitaar is in keurige staat met minimale gebruikerssporen.
Heb je interesse of wil je reserveren?
Belangrijker nog, is uiteraard dat de gitaar perfect speelt en klinkt en je de mogelijkheid biedt om voor een interessante prijs een mooie red Special kopie te gaan bezitten.

Kortom een unieke gitaar waarvan je er niet veel in de wereld zult vinden. Wordt geleverd inclusief een complete afstelbeurt op een set nieuwe snaren. Eventuele customizing van knoppen en schroeven is optioneel uiteraard mogelijk.
Gitaar in Tune
Samick SM-15R gitaarversterker
Deze Samick gitaarversterker is in prima staat en klinkt erg lekker. De versterker biedt een warm clean geluid maar ook een lekkere distortion. Met de bas, mid en treble regelaars kan het geluid naar wens ingesteld worden. Een prima klinkende galmveer geeft het geluid een mooi ruimtelijk effect.

Een versterker die tegen een stootje kan. Vermogen 15Watt.

Heb je interesse of wil je reserveren?