Gebruikte instrumenten
Gitaar in Tune biedt goede gebruikte instrumenten aan voor een redelijke prijs. Dit kan bijvoorbeeld een elektrische- akoestische (bas) gitaar zijn, versterker of effect. Het voordeel van een goede gebruikte gitaar is dat je voor minder geld meestal een beter gitaar hebt dan wanneer je een nieuw instrument aanschaft. Ook heb je nagenoeg geen waardevermindering als je de gitaar in de toekomst doorverkoopt. Een gebruikte gitaar is dus ideaal om te starten.

Vaak betaal je ook teveel voor een instrument, bijvoorbeeld omdat de buitenkant zo mooi is. Maar is het dan ook een goed instrument? Speelt een gitaar prettig? De kwaliteit van het hout speelt mee maar vooral de afstelling en elementen bepalen de klank en bespeelbaarheid. En zoek je een gitaar via de online marktplaatsen dan weet je eigenlijk niet goed of je een goed instrument koopt en betaal je vaak weer teveel. Reden nummer een dat veel startende gitaristen afhaken is een niet goed afgestelde en niet prettig spelende gitaar.

Instrumenten en apparatuur zijn altijd volledig gecontroleerd, gereinigd, afgesteld en speelklaar. De gebruikte instrumenten die ik aanbied spelen vele malen beter dan de goedkope starters gitaren welke je tegenwoordig veel kan kopen. En op ieder instrument krijg je een garantie van 30 dagen en 14 dagen inruilgarantie, mocht het instrument toch niet helemaal bij je passen.
Gitaar in Tune
Haal meer muziek uit je instrumenten
Gespecialiseerd in (Bas) gitaren, versterkers, vintage effecten en Brian May gitaren
Afstelling, reparatie, ombouw, onderhoud van snaarinstrumenten en versterkers
Kijk hieronder of ik misschien een interessant gebruikt instrument voor je heb. Instrumenten kunnen in Waddinxveen opgehaald worden zodat je vooraf rustig even kunt uittesten. Verzenden is meestal ook mogelijk. Heb je een ander instrument overcompleet dan mag je ook altijd een ruilvoorstel maken. Ik kijk dan of ik een voorstel kan uitwerken wat voor beidde interessant is. 
Stagg gitaar-, instrument-, patch- en MIDI kabels
Zoek je een prima gitaarkabel, instrumentkabel, patchkabel of MIDI kabel, dan zijn deze Stagg kabels zeker interessant voor je. Nieuw in verpakking voor een leuke prijs. Heb je interesse, laat me dan weten in welke kabels en in welke aantallen.
Heb je interesse of wil je reserveren?
Behringer GM-108 gitaarversterker 15 Watt
Een leuke starters versterker met toch een berg geluid. Deze compacte analoge modeling versterker met 8 inch speaker kan d.m.v. schakelaars diverse versterkers simuleren van Engels tot Amerikaans. Met een gain knop, bas, mid, hoog en master volume regeling kan je veel klanken van clean tot lekker vervormd instellen. De versterker zier er ook nog eens als nieuw uit.
 
Heb je interesse of wil je reserveren?
Staat de gitaar, versterker of het effect wat je zoekt er niet bij?

Laat me dan weten wat je zoekt. Ik kijk dan wat ik eventueel voor je op voorraad heb, of ik zoek met je mee en kijk of ik het gewenste instrument voor je kan vinden.
Akoestische (Bas) Gitaren
Versterkers en effecten
Elektrische (bas) gitaren
Stagg GC-1.5
1,5 meter
6,3mm jack
  To legal statement 
Gitaar in Tune
Bezoek op afspraak
Waddinxveen,  Zuid Holland
Telefoon 06 - 230 26 772
» E-mail reacties

» Nieuws

» Contact
» Bouw Red Special

» Stratocaster ala May

» Washburn ala May
» Vox stijl Deacy amp

» Gitaar in Tune Deacy amp

» Treble booster
» Gitaar reparaties

» Versterker reparaties

» Gitaar modificaties
Website design / copyright 2016 "Gitaar in Tune" 
Heb je vragen?
Gitaar in Tune staat ingeschreven in het Handelsregister met KvK-nummer 67167888


Stuur een e-mail  of bel gerust
Korg Pitch Black PB-04 tuner, als nieuw in doos
De Korg PB-04 is een polyfone tuner voor je (bas)gitaar en biedt een snelle en accurate tuning. Met een nauwkeurigheid van + / -1 cent is de Pitchblack Portable de ultieme keuze als het om Tuners gaat. Het heldere LED display geeft de instellingen optimaal weer, zodat je precies ziet wat u aan het doen bent. Verder heeft de PitchBlack een kabeltester ingebouwd. Met een nauwkeurigheid van + / -1 cent is de Pitchblack Portable de ultieme keuze als het om Tuners gaat. Als nieuw in doos.
 
Heb je interesse of wil je reserveren?
Vox Pathfinder 10 als nieuw in doos met LED modificatie voor warmere vervorming
De Vox Pathfinder 10 is een top oefenversterkertje. Maar met de LED modificatie klinkt de amp distortion nog een stuk warmer. De LED modificatie kan met een schakelaar aan / uit gezet worden. Ook zit er een extra volume regelaar in het chassis om het volume terug te regelen zodat de master regeling een fijner regelbereik heeft op lage vermogens.

De gemidificeerde versterker is verder nieuw en wordt geleverd in doos compleet met handleiding.

De LED modificatie is ook ideaal voor de Brian May sound in combinatie met een treble booster en een Red Special.
Heb je interesse of wil je reserveren?
Stagg GC-1.5DL
1,5 meter
Stevige jacks 6,3mm
Stagg GC-3
3meter
6,3mm jack
Stagg MDC-2DL
2 meter
Metalen pluggen
MIDI Kabel
Stagg MDC-3
3 meter
MIDI Kabel
Stagg SPC-03JSJS
3 meter
Sterke jacks stereo 6,3mm
Stagg YC-03/2P1PS
3 meter
Y splitter kabel
Levy's gitaardraagband, nieuw
Fraaie met leer afgewerkte gitaar draagband van het merk Levy's.

Kleur zwart, inclusief leren cord om de draagband houder ook voor een akoestische gitaar te gebruiken.
Heb je interesse of wil je reserveren?
Vox AC30VR versterker zonder cabinet
Voor de handige klusser heb ik een VOX Ac30VR chassis met de elektronica staan. Zonder speakers en zonder cabinet. Als je hier een mooie kastje omheen bouwt heb je een top versterker head welke je kunt gebruiken met een externe cabinet. De AC30VR heeft een AC 30 kanaal en apart gain kanaal. Verder voorzien van een galmveer en extra gain schakelaar op het normale kanaal. De versterker heeft een ECC83 buis om de buizenvervorming te simuleren. Leuk voor de handige doe het zelver om voor weinig geld een prima set te gaan opbouwen.
Heb je interesse of wil je reserveren?
Peavy Micro Bass basgitaarversterker
Peavy maakt altijd goed degelijk spul. Zo ook deze compacte bas oefenversterker. Degelijk gebouwd en ziet er ook nog een leuk uit en klinkt prima. Ideale oefenversterker maar ook leuk voor een kleine gig met een extern cabinet. Lekker lang netsnoer en handige opbergbeugel voor het netsnoer. Voorzien van gain, bas, mid en hoog regeling, koptelefoonaansluiting en uiteraard een aan / uit schakelaar.
 
Heb je interesse of wil je reserveren?
- gitaarversterker met verschillende versterkersimulaties
- 6,3 mm mono jackplug gitaaringangsconnector
- 6,3 mm stereo jackplug CD ingangsconnector
- 6,3 mm stereo jackplug hoofdtelefoonuitgangsconnector
- 15W RMS
- 8"gitaarluidspreker
- afmetingen: 357 x 322 x 162 mm (BxHxD)
- gewicht: 5,15 kg
Compleet met stevige gitaarkabel van +/- 5 meter